Menu

Menu i tekst

(Klik her: Like os på facebook for at se flere nye retter og tilbud hver uge)

STARTERS / FORRETTER

  1. PAPPADAMS OG CHUTNEY   29 ;-

2 styk stegte, spicy, krydrede og sprøde fladbrød lavet af linse-og rismel. Serveres med chutney (speciel dressing dip).

 

  1. KYLLING SAMOSA MED CHUTNEY (speciel dressing dip)  35 ;-                  

2 stk friturestegt med grøntsager og kyllingekød.

 

  1. GRØNTSAGER SAMOSA MED CHUTNEY (speciel dressing dip)   35 ;-

2 stk friturestegt med kartofler og grøntsager.

 

  1. PAKORA MED CHUTNEY (speciel dressing dip)   29 ;-

Spinat og løg dyppet i krydret kikærtermel dej.

 

  1. SUPPE   29 ;-

Krydret tomat suppe med friske korriander.

 

 

 

MAIN HOVEDRETTER

(Side orders/ tilbehør fx. Basmati ris, Nanbrød, Chapati eller Paratha skal bestilles separat. De inkluderer ikke i hovedretens pris).

 

  1. CHICKEN TIKKA MASALA   59 ;-

Kylling stykker med friske korriander, løg, tomat, ingefær og cashewnødder.

 

  1. BUTTER CHICKEN   59 ;-

Kylling stykker med flåede tomater og cremesauce med mandler og cashewnødder.

 

  1. CHICKEN SPINACH   59 ;-

Mør Kylling stykker i en sauce af curry, spinat og ingefær.

 

  1. CURRY KOFTA   69 ;-

Svinekød og oksekød boller med friske korriander, krydderier, løg, tomat, og cashewnødder.

 

  1. CHICKEN KORMA   69 ;-

Langtidstilbred curry med Kylling stykker , piskefløde og orientalsk nøddemix.

 

  1. KORMA KOFTA   69 ;-

Svinekød og oksekød boller i langtidstilbred Curry med piskefløde og orientalsk nøddemix.

 

13. PRAWN MASALA   79 ;-

Rejer i curry med ingefær og hvidløg.

 

14. PANEER MAKHANI   59 ;-

Hjemmelavet ost tilberedt i smør, piskefløde  og krydderier.

 

15. CHANNA MASALA   49 ;-

Kikærter tilberedt med krydderier sauce.

 

16. MASALA KOFTA   69 ;-

Svinekød og oksekød boller tilberedt med krydderier med løg, ingefær og lidt curry sauce.

 

17. DAL OF THE DAY   49 ;-

Årstidens linser tilberedt med krydderier, korriander og hvidløg.

 

18. PANEER SPINACH   59 ;-

Hjemmelavet ost tilberedt i curry, spinat og ingefær.

 

19. PUNJABI ALOO   39 ;-

Små kartofler tilberedt med krydderier, korriander, løg og hvidløg.

 

20. VEGETABLE BHAJJI   59 ;-

Stegt blandt grøntsager med Ingefær , krydderier, korriander, løg og hvidløg.

 

SIDE ORDERS/ TILBEHØR

21. BASMATIRIS   20 ;-

Dampstegte høj kvalitet Basmatiris

 

22. NANBRØD   15 ;-

Traditional bladformet Indisk gæret fladrød af hvedemel.

 

23. PARATHA   20 ;-

Ugæret fladbrød af fuldkornsmel forberedt med smør.

 

25. RAITA   15 ;-

Let krydret yoghurt med friske mynte og rødløg

 

26. BOMBAY ALOO   20 ;-

Marinerede, pandestegte kartoffelterninger med spidskommen.

 

27. CHUTNEY (speciel dressing dip)  10 ;-

 

BIRYANI 

28. CHICKEN BIRIYANI MED RAITA  59 ;-

Stegte ris blandet med kylling og krydderier

 

29. VEGETABLE BIRIYANI MED RAITA  59 ;-

Stegte ris blandet med grøntsager og krydderier.

 

30. KOFTA BIRIYANI MED RAITA   69 ;-

Stegte ris blandet med Svinekød og oksekød  boller og krydderier

 

INDISK  STYLE PITABRØD / SNACKS

36. POMMES FRITES (Lille bakke med dressing)   18 ;-

37. POMMES FRITES (Stor bakke med dressing)   25 ;-

38. KYLLING NUGGETS (6 stk med dressing)  25 ;-

39. ONION FRIES (med dressing)   25 ;-

DRIKKE

40. MANGO LASSI   (Hjemmelavet  mango yoghurt drink med  orientalsk nøddemix.)  15 :-

 

41. SODAVAND 0,33 L   10 ;-

42. SODAVAND 0,50 L   15 ;-

43. SODAVAND 1,50 L   25 ;-

44. ALM .VAND 0,50 L   10 ;-

 

-Leveringsservice ikke tilgængelig lige nu, men vi begynder snart.

-Levering over 1000 kr. er gratis, men ordre skal placeres 2 dage i forvejen med 50% forudbetaling.